lunes, 31 de agosto de 2009

La Tortà d’atmetla de l'auela






Ingredients :

12 ous
500 g d’atmetla crua amb pell mòlta. Farina d'atmetlla crua.
400 g de sucre.
90 g de farina o Maizena
La pell/escorfa d’una llima/llimona raspà.
1 cullerada sopera de canyella

Procediment :

1.- Separar les clares dels rovells.
2.- Montar les clares a punt de neu.
3.- Afegir el sucre a les clares i tornar-ho a montar.
4.- Afegir els rovells i tornar-ho a montar.
5.- En un recipient a part, mesclar la farina o Maizena, l’atmetla mòlta, la ralladura de llima i la canyella.
6.- Barreja les dos mescles.
7.- Posar la mescla al motllo (prèviament untat de manteca si cal).
8.- Pre-calentar el forn a 180o – 200o
9.- Coure la mescla uns 30 min (el temps depèn del forn, però quan punxem la massa i el punxó ix net està llesta).

No hay comentarios:

Publicar un comentario