miércoles, 29 de julio de 2009

COCA DE POMA DE PAQUI

INGREDIENTS:

1 kg. de poma neta i tallada molt xicoteta.
¼ kg. de sucre.
300 grams de farina.
4 ous batuts
1 + 1/5 - got i mig de llet.
1/5 got d’oli.
1 paquetet de Royal.
Canella al gust i la pell de una llima ratlla.

PROCÉS:

1 - Mesclar la farina, el sucre i el royal.
2 - Als 4 ous batuts s’afegís la llet, la canella i la llima ratllada, a continuació s’afegís la mescla de la farina, el sucre i el royal, més afegir el 1/5 got d’oli.
3 - Quan ja esta tot ben mesclat s’afegís la poma i es torna a mesclar, s’aboca a llanda que ja estarà untada amb oli i farina.
4 - Es posa a coure amb el forn calent a 180 graus, durant uns ¾ de hora.
5 - Controlar la cocció punxant la coca.

No hay comentarios:

Publicar un comentario