miércoles, 29 de julio de 2009

PASTÍS DE CASTANYES.

INGREDIENTS:

300 grams de castanyes bullides i triturades.
200 grams de sucre.
2 cullerades soperes de rom.
Una mica de vainilla en pols.
5 ous.

PROCÉS:

1 - Es barregen els rovells d’ou amb el sucre, les castanyes, la vainilla, el rom i finalment les clares batudes a punt de neu.
2 - S’unta de mantega un motlle, es folra tot ell amb paper de parafina i es torna a untar de mantega abundant.
3 - El forn ben calent, a forn mig una hora més o menys.

CREMA DE CASTANYES PEL FARCIT:

INGREDIENTS:
100 grams de mantega.
100 grams de sucre.
100 grams de castanyes bullides i triturades molt fines.
Cointreau o qualsevol altre licor, excepte anís.

PROCÉS:

1 - Es desfà la mantega, s’hi afegeix el sucre, les castanyes i el licor.
2 - S’obre el pastís, s’unta amb la crema i també s’unta tot el sobre del pastís.
3 - Es pot adornar amb nata per sobre.
4 - La crema queda molt forta de mantega.
Si es vol es pot substituir la crema per nata, o posar-hi la meitat de mantega.

No hay comentarios:

Publicar un comentario