INGREDIENTS:
18 bescuitets o melindros.
3 tasses de cafè.
4 rovells d’ou.
75 grams de sucre.
450 grams de formatge Mascarpone
3 cullerades petites de rom (opcional)
Cacau en pols
PROCÉS:
1. Dissoleu els rovells d’ou amb el sucre fins a aconseguir una crema fina i escumosa. Escalfeu-la una mica al bany maria.
2. Afegiu-hi el formatge mascarpone, delicadament, sense parar de remenar, fins que la pasta quedi espessa i lligada.
3. Bateu les clares a punt de neu i incorporeu-les a la barreja.
4. Mulleu els melindros amb el cafè i el rom sense que quedin excessivament amarats.
5. Folreu un motlle rodó amb la meitat dels melindros i tireu-hi al damunt una capa de crema que dobli l’espai ocupat pels melindros.
6. Cobriu-ho amb una altra capa de melindros i repetiu l’operació.
7. Deixeu-ho reposar a la nevera durant un parell d’hores.
8. Abans de servir-lo el recobriu amb el cacau en pols.
miércoles, 29 de julio de 2009
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario